Time flies when you’re having fun...
Door: Michael
Blijf op de hoogte en volg Michael
22 Februari 2007 | Nederland, Mijdrecht
Vandaar dat ik morgen (de 23e) in het vliegtuig stap naar Taiwan om daar mn chinees wat op te vijzelen. Sinds mijn reis samen met Ewout en Jochem in 2005 naar China (oa) en voorafgaande talencursus chinees in Maastricht, ben ik namelijk helemaal verkocht aan het Putonghuà; een super interessante taal en misschien ook nog eens handig voor de toekomst.
Ik blijf dit keer niet zo heel lang weg…maar drie maandjes. Die drie maanden zit ik in Taipei en ga ik mandarijn studeren aan de National Chengchi University (http://mandarin.nccu.edu.tw/english/). Vervolgens ga ik een paar maanden werken of stage lopen om daarna in september te beginnen met mijn master in Maastricht. Tot die tijd blijf ik natuurlijk verhalen schrijven om jullie op de hoogte te houden!
Jullie horen van mij, en ik hoop van jullie te horen!
Beso y Zàijiàn,
Mike
22 Februari 2007 - 21:45
Bianca:
Apie!
Ga je wel missen hoor! Zomaar weggaan zonder mij! Niet eerlijk! Maar morgen je eerst nog maar eens uitzwaaien!
TOT MORGEN!
Beso -
22 Februari 2007 - 22:15
Ans En Ron:
sorry mike dat we je niet even nog gedag zijn komen zeggen, het lukte even niet!! Heel veel plezier daar in het verre Oosten, hou je haaks en tot over 3 maanden. Dikke knuf van ons allemaal hier op de van Schendellaan. -
23 Februari 2007 - 01:16
Mizzi:
Heel veel succes en plezier daaro! We hebben trouwens wel vette moves gemaakt in de allah ;) hahah, stelletje debielen. -
23 Februari 2007 - 07:30
Marieke (zus Bianca):
Hey Michael! Al weer het land uit... groot gelijk heb je, nu kan het!! Jammer dat we elkaar nog niet hebben ontmoet maar wie weet komt dat nog. Heel veel plezier en succes in Taiwan!! -
23 Februari 2007 - 09:53
Tim (DM):
He Mike, jammer dat ik je niet meer gezien heb in het lage land. Bij deze wil ik je (alweer, haha) een goede reis toewensen. Nu hebben we wel heel veel bij te praten als je terug bent. Geniet ervan en ik zal wederom je verhalen met belangstelling volgen.
Maar pas op..... als je terug bent, ben ik wel in bloedvorm!!!! -
23 Februari 2007 - 11:32
Dianne:
Ja hoor, daar gaat 'ie weer! Idd. wat kunnen we nog meer doen dan je een goede reis wensen? Mike geniet ervan, en tot in september! -
23 Februari 2007 - 15:49
Ingrid:
Hoi Mike,
Ik heb je gistermorgen nog gebeld maar je was helaas niet thuis.Ik wil je alsnog een hele fijne tijd toewensen in Taiwan maar dat gaat vast lukken.We vonden t heel gezellig afgelopen zondag zo met z'n allen te eten en een beetje je afscheid te vieren. Jongen we zien je gauw! Dikke kus van Ink en de rest van de Elleswijkjes -
23 Februari 2007 - 18:12
OOpa En Oma:
Mike gehoord dat je weggevlogen bent. hoe dat weten we nog niet,maar dat horen we nog wel.
Wij wensen je een goede tijd in Taipei en hopen snel van je reisavonturen te horen liefs Opa en Oma -
25 Februari 2007 - 14:18
Paul:
Hoi Mike,
Goed aangekomen. Ik hoorde van Oop dat je flaptop weer goed werkt.
Heel veel plezier. Ennuh als je terug bent gaan we een keer Chineessuh. Tegen die tijd hebben we tenminste iemand die de kaart echt begrijpt.
Knuffel Martina, Paul, Tamara en Sjoerd. -
25 Februari 2007 - 14:18
Paul:
Hoi Mike,
Goed aangekomen. Ik hoorde van Oop dat je flaptop weer goed werkt.
Knuffel Martina, Paul, Tamara en Sjoerd. -
26 Februari 2007 - 12:14
Kaat:
Inmiddels alweer de derde dag dat je weg bent en ondanks dat het went dat je weg bent mis ik je (op bas z'n verjaardag)toch wel weer, dus ik hoop dat vaak en lange verhalen zult schrijven zodra je internet hebt geregeld. Doe de groeten aan je chinese kamergenoten en zeg maar dat ze zich sociaal moeten opstellen ;)
knuffel kaat -
27 Februari 2007 - 16:54
Eddy:
Hey mikus... alles lekker daar? tijd voor een update! Verlos ons van dat de onwetendheid! Hoest daar in Taipee? Chubby al tegengekomen?
Grtz
Eddy -
01 Maart 2007 - 13:37
Mike:
Bericht komt eraan!!! heb alleen nog ff last van SOG (schrijvers ontwijkend gedrag) ofzoiets. Maar de update komt dus snel :)